BURDUR / MERKEZ - Ömer Naci Bozkurt İlkokulu

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında velilerin katıldığı etkinlikte , anasınıfı öğrencimiz sunumunu yaptı. Velilerimiz öğrenci sunumunu gözlemledi. Daha sonra Velilerle birlikte Biga köftesinden ekmek arası köfte yaptılar.

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında velilerin katıldığı etkinlikte , anasınıfı öğrencimiz Çanakkale ilinin sunumunu yaptı. Velilerimiz öğrenci sunumunu gözlemledi.Daha sonra Velilerle birlikte Biga köftesinden ekmek arası köfte yaptılar.

27-12-202327-12-2023Haftanın çocuğu projesi dahilinde öğrencimiz Çanakkale ilinin meşhur yemekleri, gezilecek ve tarihi Yerlerinin tanıtımını yaptı. Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamından veliler sınıfa gelerek öğrencimizn etkinliğine katıldılar.

Yayın: 27.12.2023 - Güncelleme: 27.12.2023 09:56 - Görüntülenme: 47