T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / MERKEZ - Ömer Naci Bozkurt İlkokulu

Okulumuzun eTwinning çalışmaları ve e- güvenlik kuralları hakkında kurul toplantısını gerçekleştirdi.

E-Güvenlik Öğretmenler Kurulu Toplantısı

 

 Okulumuzda 06.02.2024 Salı  günü yüzyüze olarak Ömer Naci Bozkurt İlkokulu  e-Güvenlik Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapılmıştır. 

              Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığı 2017/12 Okullarda Sosyal Medyanın Kullanımı Genelgesi, e-Güvenlik ile ilgili yazı ve talimatları ve Ömer Naci Bozkurt İlkokulu e-Güvenlik politikası okundu. Uzaktan Eğitim ile birlikte e-Güvenliğin   önem kazandığı belirtildi.   e-Güvenlik farkındalığının geliştirilmesi için  Sınıf Öğretmenlerince personel, veli ,öğrenci eğitimleri yapılmasına karar verildi. Öğretmenlerimizin e-Güvenlik ile ilgili katılabilecekleri mesleki kurslara ilişkin bilgiler verildi. Ayrıca veli ve öğrenci eğitimlerinde kullanılabilecek portal, link video ve afişler incelendi.  Taşınabilir cihazların/ cep telefonlarının kullanımı ile ilgili okulumuz e-güvenlik politikası doğrultusunda uyulması gereken kurallar vurgulandı. E-Güvenlik konularının müfredat konularında yer verilmesine karar verildi. Gerekli planlama yapıldı. Güvenli İnternet Günü'nün aktif bir şekilde kutlanmasına karar verildi.  eTwinning proje ve çalışmalarında e-Güvenlik kurallarına uyulmasına karar verildi. Ayrıca okulumuzun kendi çevrim içi güvenlik alt yapısını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara ulaştırmak ve e-güvenli okul olmak için eSafety çalışmaları yürütülmekte olduğu belirtildi. Okulumuz e-güvenlik öğretmenler kurulu toplantısı iyi dilek ve temenniler ile Okul Müdürü İsmet ÖZÇELİK tarafından sonlandırılmıştır.

 

Okulumuzun eTwinning çalışmaları ve e- güvenlik kuralları hakkında kurul toplantısını gerçekleştirdi. Çalışmalarımıza e- güvenlik çalışmalarına uygun şekilde devam edeceğiz.

21-02-202421-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 09:35 - Görüntülenme: 21
  Beğen | 0  kişi beğendi