Nis

“Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” M. Kemal ATATÜRK

Mrt

3/B sınıfı eTwinning projesi kapsamında proje afişlerinin yapbozunu yaptılar.

Mrt

3/B sınıf öğretmeni Gökşen BELEN in ortağı olduğu 90'lardan Ses Mevlana'dan 40 Nefes projesi kapsamında ortak ve işbirlikli çalışmalar -karma gruplar  öğretmen ve öğrenci grupları ve görev konuları oluşturuldu.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda uygulanan mart ayı etkinliklerini öğrencilerimiz hem eğlenerek hem öğrenerek uyguladılar.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'nin ve istiklal mücadelesinin bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyoruz.

3-B sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı etkinlikleri

Mrt

4/A sınıfı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Drama ile Atasözü ve deyim anlatma etkinliği yapıldı.

Mrt

4A sınıfı Dilşmizin Zenginlşkleri Projesi kapsamında yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmek,parça bütün ilişkisini kurabilmesini sağlamak amacıyla  ‘Anlamını Bul’ etkinliği yapılmıştır.

1- A Sınıfı Şubat ayı etkinliği Atasözü ve Deyimler

Mrt

4/A sınıfı Beste projesi kapsamında Fen bilgisi dersinde 8/03/2024 günü  fen laboratuvarı ve mikroskopla tanıştı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri  eTwinning ve e-güvenlik çalışmaları hakkında birlikte fikir alışverişinde bulundular. eTwinning projesi yapsn arkadaşlar diğer öğretmen arkadsşları bilgilendirdiler.

Mrt

Kurul toplantısındaki karalara göre çalışmalarımıza devam edeceğiz.