Mrt

Kurul toplantısındaki karalara göre çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Mrt

Okulumuzun e-güvenlik politikasını inceleyebilirsiniz.

Mrt

Öğrenciler günün anlam ve önemine uygun şiirler okudular.

Mrt

4/A sinif öğretmeni Gökşen BELEN'in ortağı olduğu eTwinning projesi kapsamında kartpostal okuma etkinliği yapıldı.

Mrt

Burdur Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakada dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Sayın İsmet ÖZÇELIK ödüllerini verdi.

Mrt

BESTE projesi kapsamında İl Jandarma Komutanlığına trafik eğitimi için gelen ekipler tarafından parkur kuruldu ve tüm öğrencilerimizle eğitici etkinlikler yapıldı.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda bu hafta "Mesnevî Okumaları”kapsamında okul panomuzu hazırladık. Ayrıca   "Anlamını Bul" etkinliğini gerçekleştirdik.

Mrt

BESTE projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz, motivasyonunlarını artırmak için voleybol maçı yaptılar. Katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Anasinifi öğrencilerimizle Dilimizin zenginlikleri kültürel ögelerimiz kapsamında öğrencilerimizle halı dokuduk, mozaikler ve türkülerimizi dinledik. Kültürümüz hakkinda hakkında sohbet ettik. Günlük yaşam becerilerini destekleyici etkinlikler yaptık.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı etkinlikleri kapsamında, kültürümüzün ögelerinden Ebru sanatı öğrencilerimize uygulamalı olarak tanıtıldı. öğrencilerimize yaparak yaşayarak öğrenmeleri için fırsatlar verildi. Ebru sanatı ile ilgili resimler, videolar izletildi. Yaptıkları Ebrularla da kitap ayraçları yapıldı.

Mrt

BESTE projesi kapsamında okulumuza gelen gezici kütüphane ile öğrencilerimiz güzel birgün geçirdiler.

Mrt

3-A ve 3-B Sınıfı Kesirlerin Şekil İle Gösterimini yapboz yaparak, eğlenerek öğreniyor.Yapboz yaparken çocukların bir hedefe yönelik olarak çaba harcamaları, öğrenmelerine katkı sağlıyor.Bir yandan matematik becerilerini geliştirirken bir yandan da yapboz ile zaman geçirmek çocukların kaba ve ince motor becerilerinin de gelişimini destekliyor.

Şbt

Okulumuz politikası gereği e- güvenlik çalışmalarına büyük önem vermektedir. Okulumuzda e-güvenlik toplantıları düzenlenmekte olup, öğretmenler bilgilendirilmekte, e- güvenlikle ilgili kurslara katılmakta, e- güvenlik konularını derslere entegre etmektedir. Okul web sayfamızda Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı Okul İnternet Sitesi Yönergesi ve Okullarda Sosyal Medyanın Kullanılması Meb 2017/12 Genelgesi esas alınarak konu ile ilgili haberler yapılmakta, öğrenci ve velileri bilgilendirici broşürler, anketler hazırlanmaktadır. İzinsiz fotoğraf çekimi ve kullanımı yasaktır. Öğretmenlerimiz Esafety Label portalına ve e- güvenlik çalışmalarına aktif katılım sağlamaktadır.

Our school attaches great importance to e-security studies in accordance with its policy. E-security meetings are held in our school, teachers are informed, they participate in e-security related courses, and they integrate e-security issues into lessons. On our school website, news is made on the basis of the School Website Directive issued by the Ministry of National Education and the Circular on the Use of Social Media in Schools 2017/12, and informative brochures and surveys are prepared for students and their parents. Unauthorized photography and use is prohibited. Our teachers actively participate in the Esafety Label portal and e-security studies.