Ock

Öğrencilerimiz Zeka oyunları oynadılar, meslek tanıtımları yapıldı.Mesleklerle ilgili şarkıları dinlediler. Komedi saatinde fıkraları ve başlarından geçen komik anıları anlattılar. Komedi filmleri izlediler.

Ock

3/B sınıf öğretmeni Gökşen BELEN 'in katıldığı etwining projesi "90'lardan Ses Mevlana'dan 40 nefes" in  toplantısı öğrenci ve proje ortaklarının katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi Ocak ayı etkinlikleri kapsamında anasınıfı öğrencilerimiz "Bir Uzay Macerası" kitabının yazarı Ayşegül KURUMLU ile online görüşme yapacaklar.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimiz tüm sınıflarımızın katılımıyla eğlenceli ve verimli bir şekilde devam ediyor. Bilgi yarışmaları, oyun parkurları , ip baskı çalışmaları, kelime oyunları Sınıflarımızda uygulanan etkinlikler.

Ock

Okulumuzda çevremizi temiz tutmak , çocuklarda çevre bilinci kazandırmak amacıyla okul bagöesindeki çöpleri topladık

Ock

Ana sınıfı öğrencimizlerimiz Akademik çalışmalar kapsamında

Görsel-zeka becerilerini geliştirmek, sayısal hafıza becerilerini desteklemek,bilişsel duyusal,psikomotor becerilerini geliştirmek amacıyla KODLAMA etkinlikleri yapıyorlar.

Ock

Anasınıfı öğrencileri BESTE projesi kapsamında Sınıfımdaki bahçem etkinliğini  uyguladı

Ock

Anasinifi öğrencilerimizin BESTE projesi kapsamında Mühendis gibi düşünüyorum STEM etkinliği yapıyorum etkinliği yaparak yaşayarak öğrenmeyi, bilişsel gelişimi , deneyimlemeyi , probleme çözüm bulmayı ve çözüm yollarını denemeyi öğrendikleri bir etkinlik oldu.

Ock

Dilimizin zenginlikleri okul öncesi Aralık ayı etkinlikleri kapsamında Sınıflarımızda etkileşimli kitap okuma etkinlşkleri yapılmaya devam ediyor. Kitaplardaki bilmedikleri kelimeler çocuklara açıklanıyor. Kitap içeriğiyle ilgili bütünleştirilmiş etkinlikler uygulanıyor.

Ara

BESTE projesi kapsamında öğrencilerimize kültürel mirasın aktarımının Sağlanması, yerli üretimi desteklemek amacıyla Tutum Yatırım ve Yerli Mlı Haftası kutlandı.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında velilerin katıldığı etkinlikte , anasınıfı öğrencimiz Çanakkale ilinin sunumunu yaptı. Velilerimiz öğrenci sunumunu gözlemledi.Daha sonra Velilerle birlikte Biga köftesinden ekmek arası köfte yaptılar.

27 Kasım-27 Aralık bitiş

Proje adı:Canım Kitaplarım

Sınıf: 3. Sınıf

Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için hikaye haritasını,kitap özetini, okuduğunu anlama etkinliklerini,okuma yarışı sonuçlarını,kitap resimlerini  boyayarak panoda takibini yapıyoruz.

Ara

Okulumuzda  "Dilimizin Zenginlikleri" projesi ni tanıtmak için anasınıflarında  veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. Projenin amacı , neler yapılabileceği hakkında veliler bilgilendirildi. Veli broşürleri gönderildi.

Ara

BESTE ( Burdur 'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim ) Projesi kapsamında sosyal etkinlikler çerçevesinde anasınıfı öğrencilerimiz "Nasrettin Hoca Dinazorlar Çağı" sinemasına giitiler. Kalabalık ve sinema ortamında nasıl davranılması gerektiği konusunda yaparak yaşayarak deneyimlediler.