BURDUR / MERKEZ - Ömer Naci Bozkurt İlkokulu

Kas

Okulumuz 4/A ve 4/B sınıfı  öğrencileri, "Geçmişimi Öğreniyorum  Milli kültür Miraslarımızı tanıyorum" konulu geziye katıldılar.

Haz

Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından öğrencilerimize diş bakımı için diş macunu ve fırçası dağıtıldı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda coskuyla kutladık.

Nis

03.04.2015 Cuma günü MAKÜ Fen Bilgisi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri toplumsal hizmet dersi çerçevesinde okulumuz duvarlarını boyama etkinliğini gerçekleştirdiler. Emeklerinden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

03.04.2015 Cuma günü Kütüphaneler Haftası kutlama programı çerçevesinde okulumuz öğrencileriyle okul bahçesinde okuma etkinliği düzenlendi.

Nis

6 ay önce ayağı kırık halde bulunan Cansu ismini verdiğimiz kedimizin bakımını üstlendik ve iyileşmesini sağladık.

Nis

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününü gerçekleştirdik.