Ara

Okulumuzda  "Dilimizin Zenginlikleri" projesi ni tanıtmak için anasınıflarında  veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. Projenin amacı , neler yapılabileceği hakkında veliler bilgilendirildi. Veli broşürleri gönderildi.

Ara

BESTE ( Burdur 'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim ) Projesi kapsamında sosyal etkinlikler çerçevesinde anasınıfı öğrencilerimiz "Nasrettin Hoca Dinazorlar Çağı" sinemasına giitiler. Kalabalık ve sinema ortamında nasıl davranılması gerektiği konusunda yaparak yaşayarak deneyimlediler.

Ara

"Dilimiz Zenginliktir."projesi için 3.ve 4.sınıflar olarak"Sözlük Özgürlüktür." Sloganıyla yola çıktık.Bilmeceler, tekerlemeler,eş sesli kelimeler,deyimler ile Türkçemizi zenginliğini ortaya koyan ürünleri panomuzda sergiledik.

Ara

Okulumuzda  "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsaminda "Sözlük Özgürlüktür" sloganindan yola çıkarak "Sözlük Tasarım Yarışması"etkinliği doğrultusunda "Burdurluca Deyimler Sözlüğü" tasarımı yaptik.

Kas

Sayın valimiz Türker  ÖKSÜZ'ün de katılımıyla öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle "Yüzüncü Yıl Eğitim Ormanı "  için ağaç dikildi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü coşkulu etkinliklerle kutlandı.

Kas

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri Asım’ın Nesli Yurt Müdürlüğü koordinesinde okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğrencilerimize sürpriz hediyeler dağıtıp 24 Kasım Öğretmenler Günü hatırasına öğrencilerimizle birlikte hatıra fidanı dikimi gerçekleştirdi.

Kas

Ağız ve Diş Sağlığı bilincini geliştirmek amacıyla okulumuzda Halk Sağlığı Ekipleri tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi verilmiştir.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde öğrencilerimizle birlikte100. Yıl Cumhuriyet Ormanları için fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 82. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıldı.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." (Gazi Mustafa Kemal Atatürk)

Kas

İl Jandarma ekiplerimiz tarafından okulumuzda trafik kuralları eğitimi yapıldı

Kas

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında anasınıfı öğrencileri Kızılay'ın " Bu Koli Sensiz Dolmaz, İyilik Sensiz Olmaz Projesi" çerçevesinde köy pazarındaki esnaf ve köylülere, okulumuz öğretmenlerine  Kızılay'ın afişlerini dağıttılar.Kızılay'a destek için neler yapabilecekleri hakkında etraftaki insanları bilgilendirdiler. Kullanılmamış kıyafet, battaniye ve kullanılmamış eşyaları ve yiyecekleri 08.11.2023 Çarşamba gününe kadar okulumuza ulaştırabileceklerini söylediler.

Öğrencilerimiz etkinlikleri yaparak yaşayarak öğrenmeye devam ediyor.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda öğrencilerimizin gösterileriyle, şiirleriyle ve şarkılarıyla kutlandı.

Ekm