Okuyan Burdur" projesi okulumuzda hergün uygulanmaya devam ediyor.

Kızılay haftası etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Cumhuriyet imizin 99. u yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Ekm

Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından sınıflarda bilgilendirmeler yapıldı. Teşekkür ediyoruz

Ekm

İl sağlık müdürlüğü tarafından okulumuzda sağlıklı beslenme ile ilgili sınıflarda bilgilendirmeler yapıldı.

Eyl

2 B sınıfı 2 basamaklı sayıları ondalık ve birliklere ayırıyor.

Eyl

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin Kakırman okulumuzu ziyarette bulundular. Kendinlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Geri dönüşümün önemi hakkında tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin bilinçlenmesi adına, veliler ve öğrencilerimizin tasarlamış olduğu geri dönüşüm çalışmaları sergilendi. Küresel ısınma ve iklim değişikliğine dikkat çekildi.

Haz

May

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Veli Moğol un hazırlamış olduğu gösterilerini sundular,  yarışmalar yapıldı, şiirler okundu.

Okulumuz resim öğretmeni Pınar Apaydın ın öğrencilerle sergi hazırladı.

May

Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu nda 4.siniflar arasında yapilan Bilgi yarışması na katılan öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarilarinin artarak devam etmesini diliyoruz.

May

Anneler Günü etkinliklerimiz kapsamında anneler e öğrencilerimizin katıldığı videolar izletildi. Pinpon topu taşıma, pinpon topunu hedefe ulaştırma, annem beni gözümden tanır, annem beni en iyi taniyandır, davul zurna ve sandalye kapmaca oyunlarıyla annelerimiz çok eğlendi. Sonunda da çocukların hazırlamış olduğu hediyeler annelere takdim edildi.

May

Trafik haftası kapsamında öğrencilerimize bilgilendirmeler ve slogan çalışmaları yapıldı.