BURDUR / MERKEZ - Ömer Naci Bozkurt İlkokulu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Haz

ÇEDES projesi kapsamında oulumuzun hazırladığı kermes programına katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin KAKIRMAN'a, değerli şube ve okul müdürlerine ve kıymetli tüm katılımcılara teşekkür ederiz. Ayrıca etkinlileri için Burdur İl Halk Kütüphanesi'ne ve Burdur Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederiz.

May

Sosyal kültürel etkinlikler kapsamında anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimiz Burdur Doğa Tarihi Müze'sine  ve sinemaya gezi düzenlendi.

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.” Mustafa Kemal Atatürk

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor

Mrt

Bağımlılıkla mücadele kapsamında, Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Ülkü GENÇ velilerimize bilgilendirmeler yaptı.

Ara

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğrencileri staj uygulamaları kapsamında ilkokul öğrencileri ile okulumuzda etkinlikler yaptılar.

Ara

Makü "Gönüllü Ol Topluluğu", projeleri kapsamında  okulumuza 200 adet kitap bağışında bulunmuştur.Topluluğa, okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

BURDUR'da okulumuz öğretmenlerinden Süleyman Önoğlu, Gökşen Belen,Aslı Han Tortop ün da aralarında olduğu Türk Halk Müziği topluluğunun konseri yoğun ilgi gördü.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan ancak Gaziantep'in Karkamış İlçesi'ne teröristlerce düzenlenen saldırı nedeniyle ertelenen konser Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlendi. Konseri Vali yardımcıları İbrahim Özkan ve Bahri Gökalp, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Nesrin Kakırman ile vatandaşlar ilgiyle izledi.

Koro şefi Süleyman Önoğlu yönetimindeki koro Burdur, Kütahya, Kırşehir, Sivas, Rize, Konya ve Erzurum yöresi türkülerini seslendirdi. Etkinlik sonunda Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Serdar Erkan Ergil ve Vali Yardımcısı İbrahim Özkan öğretmenlere çiçek verdi.

3/A sınıfı öğrencilerinin Karagöz ve Hacivat etkinliğinde çocuklar çok eğlendi

Ara

4/A Sınıfı olarak milli mücadele kahramanlarını canlandırdık. Onları rahmet ve minnetle andık.

Kas

Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.

M. Kemal ATATÜRK